Tuesday, March 1, 2011

Gal sūrios vodkės? o gal jums labiau patinka mėtinis variantas?

   Tiesa pasakius,nenustebau kai pamačiau kad suomijoj girtų sunku pamatyt viešai besisklaidančių..ir ne be reikalo...Gėrimo kultūra visai kitokia,kaip ir su maistu,viskam yra saikas ir laikas.Žinoma,neapseinama ir čia be lietuviams nesuprantamų kuriozų,kaip sūri degtinė,ar mėtinis jos variantas.Faktas jog girtų pamatyti sunku suprantamas,kadangi kažko stipriau nei 6% galima gauti tik specializuotose parduotuvese-"ALKO"...Gal žmones gėdint savęs nenori,ar kaip?

 Keisti dalykai kuriuos esu pats bandes:

                                                      Minttu-metine degtine,gerkles nedegina,bega kaip i kriauklę.
                                                                       Serviruoti atšaldytą,su ledukais!!!


                        Čia ir ne tik mėta eina bet ir druska...suri degtine...pradžia skaini,galas ne...
                                  
                          

  O dabar,apie lietuvių megstama alų...čia 9,5 alaus nematysi,tačiau gailetis neverta,nes ir 5,7 vožia per čerpes neblogai.Skonis geras,skalsus,labai tinkamas su maistu,neveltui dažnai jis buna ant vakarienės stalo.Alus parduodas skardinese, po 0,33,0,5 ir pintomis,tad ir "bambalio" negausi čia.